CPMP/CCFA/CCPAA Leadership Conference 2014

Date:               November 1st, 2014
Time:              10:00 am- 4:30 pm
PDUs:             6
Location:        Chamber Room
                       Scarborough Town Center
Registration:  Starts 9:30 am*
Contact:         [email protected]
Ticket:           www.cpmpac.org
Members:         $30
Non-members: $40
* Morning snacks and light lunch will be provided
Event Schedule
Start Time Duration Speaker Topics
10:00 Diana Yang CCPAA President
Dianna Zhang CCFA President
Amy Xu CPMP President
10:15 1 hour Syed Sarosh Leadership in an age of complexity and uncertainty
11:15 1 hour Katherine Danks Creative Leadership
12:15 45 Min Lunch Network
1:00 15 Min Robert Maxwell CEO at TGT
1:15 5 Min Chin Lee Scarborough City Councilor & CPMP Sponsor
1:30 15 Min Tracy Duan Leadership and CPMP Outlook
1:45 1 hour Catherine Daw Leadership Style
3:00 15 Min Comfort Break Network
3:15 1 hour Hadir Ashry Motivation is the Key to leading a successful team
4:30 Closing MC Final Word ++ Lucky Draw

Register Event: CPMP/CCFA/CCPAA Leadership Conference 2014

July 30, 2019

0 responses on "CPMP/CCFA/CCPAA Leadership Conference 2014"

Leave a Message

Sponsors

top
X